Wij doen waar we van houden

Bij Bradley Smoker zijn we er trots op dat we de zuiverste rook en rokers van de hoogste kwaliteit leveren om langzaam te roken, wat je maar kunt bedenken. We zijn niet de eerste en we zullen ook niet de laatste zijn, maar we zijn zeker de beste. Onze smokers zijn ontworpen om u het lekkerste eten te bieden, zonder constante controle.

  • Ons verhaal gaat als volgt: een meestervoedselroker wist niets van het vangen van zalm en vroeg ons om advies. Als hij wilde leren hoe hij vis moest vangen, vertelden we hem dat hij ons moest leren hoe we zalm moesten roken. Vervolgens deelden we de hoofdregel van het vissen: vis niet waar geen vis is. In ruil daarvoor zei hij dat je de rook moet beheersen, heel simpel.

  • Met dit principe van het roken van voedsel stevig verankerd, wilden we een voedselroker maken die precies dat deed: schone, continue rook produceerde zonder de noodzaak van constante aandacht. Er ontstond fantastische rook, en het eten dat daaruit voortkwam was ronduit uitstekend. Lokale chef-koks waren de eersten die de Bradley Smoker in handen kregen, en nu brengen we hem naar iedereen.

Ik had vlees 'gerookt' op mijn bbq, maar wilde een echte roker. Bradley Smokers zijn zelfs eenvoudiger dan ik dacht. Stel het in en vergeet het.

  • merk

    Als merk biedt Bradley ongeëvenaarde kwaliteit, eenvoud en consistentie. We bestaan al een tijdje, maar brengen nog steeds de nieuwste technologie met de beste smaak. We houden van wat we doen en doen waar we van houden.

  • Missie visie

    Bradley's missie is altijd geweest om u een roker te bieden die het beste gerookte voedsel aan uw tafel bezorgt. Sinds de jaren '70 hebben we ons ingezet om iedereen de best mogelijke rooksmaken, een ruime keuze aan producten en het gemak van automatische voedingsbisquetten te bieden. Onze visie is om het bedrijf te zijn waar iedereen naartoe gaat als roker, en waar mensen de heerlijke smaak van gerookt voedsel kunnen ontdekken zonder het werk te hoeven doen dat een normale roker doet.

  • Est.

    1986

    40 jaar. van ervaring

    Vanaf de eerste dag tot alles wat nog gaat komen, zijn we altijd bezig met het verbeteren van wat we doen.

  • Over

    1,5M

    Rokers verkocht

    Van rokers die van het buitenleven houden tot thuiskoks, er is een roker voor iedereen.

  • Precies

    16

    Heerlijke smaken

    Van esdoorn- tot Caribische mixbisquetten, er is zoveel keuze.

gemeenschap

Er gaat niets boven mensen samenbrengen tijdens een heerlijke gerookte maaltijd. Open de koelers en zet de drankjes klaar, deel enkele verhalen en sluit je aan bij de Bradley Smoker Community. Je zult een geweldige plek vinden om je ervaringen, recepten, trucs en hopelijk enkele tips te delen om je rookspel naar een hoger niveau te tillen.

Bradley Smoker Endorsements

Mark Hix

” I have been using the Bradley Smoker for six years and it has revolutionised our menus in the restaurants to the point that we are even selling de Beauvoir smoked salmon in Selfridges food hall. Although we use them commercially for all our restaurants they are a fantastic thing to have at home if you are a keen fisherman, smoker, or experimental cook, having it at home in the garage or built into the shed. “

– Mark Hix, chef and restaurateur

Nathan Outlaw

” Using the Bradley Smoker gives us an extra technique angle when developing new recipes. The consistency of the smoke is what gives this product a consistent reliability which is what we need due to the precise nature of our cooking. Other smokers tend to be erratic.”

– Nathan Outlaw, Michelin Starred chef and restaurateur

sam white

“Our Bradley Smoker is an essential bit of kit for 45 Jermyn St. Not only do we have our own Piccadilly Smoked Salmon on the menu for breakfast, lunch and dinner, but we also sell it in the food hall of Fortnum & Mason.

The smoker is fantastic for smoking fish, but we also use it to smoke a variety of produce, like beetroots and parsnips – the smoker creates this incredible depth of flavour and makes for really interesting salads and purees.

Smoking inhouse also allows us to have control of consistency of flavour and product which is very important to us.”

– Sam White, Head Chef 45 Jermyn St. Fortnum & Mason

peter gorton

” At Gortons we use Bradley Smokers for a range of speciality dishes, especially when game is in season. In a busy restaurant kitchen they provide us with the flexibility to create our own smoked food items with remarkable ease and efficiency. “

– Peter Gorton, chef and restaurateur

jose souto

” Bradley Smoker brings a new dimension to cooking game, with flavour and texture guaranteed. It makes the game season last longer by allowing us to extend the shelf life when there is a glut of in-season game available. A fantastic way to add value and a different eating experience. “

– Jose Souto, field sportsman and food writer
(Jose is a Chef Lecturer, at London Westminster Kingsway College where Bradley Smokers are used in the teaching kitchens.)