alt="moose meatloaf"

Gerookt Eland gehaktbrood Recept



Als je nog niet overtuigd bent dat je op Moose Hunting moet gaan, sta je op het punt om over de rand te worden gezet. Voor velen is het naar huis brengen van een Big Bull Moose een eenmalige kans.

Het eerste wat je moet herinneren wanneer elandenjacht is dat ze enorm zijn, wat verklaart waarom ze het meest gewilde grote gamedier in Alaska zijn. Het oogsten van een eland betekent dat je ergens tussen 500-700 pond vlees op je handen hebt, en niet te vergeten zware gewei.

Dat is veel vlees om in een diepe bevriezing te gaan, wat betekent dat je vrij regelmatig elanden gaat eten. Tenzij je wat van dat smakelijke vlees afwijkt aan een vriend die heeft geholpen dat enorme ding uit de bergen te halen!

Ingredients

2 pond gemalen eland

1 Kleine ui fijngehakt

½ Paprika fijngehakt

½ kopje droge broodkruimels

2 theelepel knoflookpoeder

½ theelepel gemalen salie

1 theelepel koosjer zout

2 theelepels Worcestershiresaus

 ½ kopje ketchup

2 eieren

 ½ kopje melk

Preparation

Verwarm uw Bradley voor op 250 ° F. Wij adviseren het gebruik van mesquite- of eikenbisquetten.

Meng de volgende ingrediënten in een grote mengkom en meng ze grondig met je blote handen. Plaats het gehaktbrood in een ovenschaal met hoge zijkanten en vorm er een goed brood van.

Rook gedurende 1 uur, haal het gehakt eruit en scheid het van de ovenschaal. Op dit punt kan het gehaktbrood op zichzelf staan. Plaats het gehaktbrood op een rookrek, zodat de rook van onderaf in het vlees kan trekken.

Rook nog eens 2 uur. Zorg ervoor dat de interne temperatuur 160 ° F bereikt voordat u het snijdt en serveert.