Smoked Cheesy Venison Sticks

Gerookte kaasachtig Hertenvlees Stokjes



Ik wil gewoon mijn gerookte cheesy hert snacksticks recept delen, samen met wat hulp van goede oude Mr. Bacon en Hi Mountain Spice Kit. Voor dit recept kunt u elke kaas gebruiken in plaats van hoge temperatuur, zolang u uw roker niet instelt om meer dan 190 graden te gaan. Vergeet niet dat hoge temperatuurkaas duur is. Sommige mensen denken misschien dat dit moeilijk is om te spullen, maar dat dacht ik niet. Ik heb een Gander Mountain 5# verticale dingen gebruikt en het is een stuk eenvoudiger als je wat hulp hebt. Ik pak de mijne in en leg ze in de koelkast om te genieten. Ik kan je vertellen dat ze 4 maanden goed blijven in de koelkast. Maar ik weet niet zeker of ze langer meegaan, omdat ze binnenkort in ons huis worden gegeten. Ik hoop dat je dat een keer probeert op je volgende (of eerste) roken.

Ingredients

8 pond hertenvlees

2 pond Kunzler Original Bacon (zout, suiker, natriumfosfaat, natriumerythorbaat, natriumnitriet)

Meng beide door een vleesmolen

4 jalapeñopepers (zonder zaadjes) fijngehakt

16 oz van je favoriete geraspte kaas (in een aparte kom)

2 1/2 kopjes water

2,5 theelepels hi-bergkruiden per POND = 20,5 theelepels

2 theelepels hi-mountain-kuur per POND = 20 theelepels

Preparation

Giet het opgeloste vloeibare mengsel over het vlees en meng.

Spul in collageenomhulsel

Plaats in de koelkast van 4 uur tot 24 uur (er zit meer dan genoeg uitharding in om onmiddellijk te kunnen roken)

Koken/Roken:

Laat de stokjes op kamertemperatuur komen

Stel Bradley digitaal in op 54,4 C (130 graden F) en laat de sticks 2 uur drogen in de kast (zonder waterbak)

Verhoog de temperatuur naar 145 tot 150 F (62,8 C tot 65,5 C) en begin 2 uur lang te roken met kersenbisquetten (met een waterbak)

Verhoog de temperatuur naar 160F (71,1C) en kook nog eens 2 uur

Verhoog de temperatuur naar 170F (76,7C) tot 180F (82,2C)

Steek uw thermometersonde in het bovenste 1/3 deel van een snackstokje (niet te hoog en niet te laag)

Ga door met koken totdat u een waarde van 155F (68,3C) krijgt.

Trek ze op dat moment eruit en laat ze 1-2 uur op kamertemperatuur staan (het kookt verder tot 160F).