Spicy Smoked Pork Ribs

Kruidig ​​gerookt Varkensribben



Hoe je pittige varkensribben maakt in een Bradley -roker. In deze aflevering van Smokin ’With Joe hebben we een speciale gast, Wade Bradley! Bekijk deze video om te leren hoe je een aantal heerlijke kruidige gerookte varkensribben kunt maken. Ze gebruiken het eenvoudigste recept!

Ingredients

Varkensribben

Voor de rub:

bruine suiker

Zout

Ppeper

Cayenne peper

Knoflook poeder

Uien poeder

Preparation

Bereid de ribben voor door het membraan eraf te halen.

Wrijf bruine suiker aan beide zijden van de ribben

Laat de suiker de ribben glanzen

Voeg zout toe

Voeg peper toe

Voeg cayennepeper toe

Voeg knoflook toe

Voeg uienpoeder toe

Wrijf het gelijkmatig in

Draai de ribben om en herhaal de stappen

Gebruik hickorybisquetten (gebruik 9) en rook deze in de Bradley P10 op kooktemperatuur. 240F gedurende 3 uur

Recept van: Somkin' met Joe

Hickory
 Hout

Hickory-bisquetten voor Bradley-rokers

De sterke en zoete smaak van hickorybisquetten maakt het een van de meest populaire houtsoorten om te roken, en past vooral goed bij gevogelte, rundvlees, varkensvlees, wild, watervogels, noten en kaas.

Shop Now