How To Make Smoked Burgers Recipe

Hoe je gerookt kunt maken Hamburgers recept



Maak je klaar om je hamburgers naar het volgende niveau te tillen met dit heerlijke gerookte hamburgerrecept! De sappige en smaakvolle hamburgers zijn doordrenkt met rokerige smaak en gekruid tot in de perfectie, waardoor ze een perfecte traktatie zijn voor elke BBQ of bijeenkomst met vrienden en familie. Top ze af met je favoriete toppings en geniet ervan!

Ingredients

2 pond rundergehakt

1 eetlepel Worcestershiresaus

2 eetlepels koosjer zout

2 eetlepels gemalen peper

1 eetl knoflookpoeder

Preparation

Meng het vlees met de rest van de ingrediënten.

Vorm er 8-10 pasteitjes van en druk ze stevig aan.

Stel de temperatuur van uw roker in op 82°C (180°F) en verwarm deze voor.

Rook de burgers 2 uur. Voor dit recept kun je mesquitebisquetten gebruiken.

Serveer het met je favoriete toppings.

Mesquite
 Hout

Mesquitebisquetten voor Bradley-rokers

Als het sterkste rookhout past het perfect bij rijk vlees zoals biefstuk, eend en lamsvlees met zijn sterkere, iets zoetere en delicatere smaak dan hickory.

Shop Now