Jaegar’s Beef sticks

Gerookte Jaeger's Rundvleesstokken Recept



Jaeger's rundvleessticks kruiden is een commerciële van FW Witt. Daartoe heb ik een standaard rundvleesstick -remedie toegevoegd die ik een paar keer heb gebruikt. Niets heel ergs, maar ook niet te slecht.

Ingredients

5 pond mager rundergehakt

5 afgeronde theelepels Morton Tender Quick

2 ½ theelepel elk mosterdzaadje, knoflookzout en grof gemalen peper

2 theelepel heldere vloeibare rook

1 theelepel hickoryzout

Preparation

Voor de omhulsels gebruikte Jaeger 21 mm mahoniecollageen. Ze waren 50 cm lang en dit maakte het mogelijk om 10 cm aan elke kant van de deuvelstaven die hij gebruikte te hangen.

3,5 uur gerookt met hickory – interne temperatuur van 165° F.

Rook de stokjes de eerste 2 tot 2,5 uur bij een temperatuur van 150°F tot 160°F.

Sluit vervolgens af met een rooktemperatuur van 180°F. Deze foto's zijn uitmuntend!

Van Jaeger

Hickory
 Hout

Hickory-bisquetten voor Bradley-rokers

De sterke en zoete smaak van hickorybisquetten maakt het een van de meest populaire houtsoorten om te roken, en past vooral goed bij gevogelte, rundvlees, varkensvlees, wild, watervogels, noten en kaas.

Shop Now