Smoked Brisket Recipe

Gerookt Borst Recept



Leer hoe u een sappige borst in uw Bradley -roker maakt met deze eenvoudige en effectieve stappen!

Ingredients

13 pond borststuk

Olijfolie

De kruiden:

Zout

Peper

Knoflook

Preparation

Begin met het wegsnijden van het vet (ik liet ongeveer een kwart inch aan de platte kant achter).

Gebruik een beetje olie en verdeel dit over het vlees, zodat het de kruiden vasthoudt.

Breng het vlees op smaak.

Rook in een P10 bij 104,4ºC (220ºC), gebruik hickorykoekjes voor de geweldige rooksmaak.

Rook 's nachts en controleer het 's ochtends zodra de roker een stabiele temperatuur van 71,1ºC (160ºC) heeft bereikt.

Ga dan je gang en wikkel het.

Laat het zitten en wikkel het dan dubbel, besproei het en folie.

Plaats het terug op de roker tot het een temperatuur van 95ºC (203ºC) bereikt, verwijder het en laat het 1 uur rusten voordat u het serveert.

Recept van: Miguel kookt met vuur

Hickory
 Hout

Hickory-bisquetten voor Bradley-rokers

De sterke en zoete smaak van hickorybisquetten maakt het een van de meest populaire houtsoorten om te roken, en past vooral goed bij gevogelte, rundvlees, varkensvlees, wild, watervogels, noten en kaas.

Shop Now