How to Make Smoked Beef Brisket Recipe

Hoe je gerookt kunt maken Borst recept



Maak je klaar voor een verrukkelijk feest met dit heerlijke borstrecept van Marc's op de grill. Wreef met een verleidelijke mix van mosterd, Cucamonga BBQ en koffie wrijven en rookte 21 uur met Hickory Wood, deze sappige en smaakvolle borst laat je verlangen naar meer!

Ingredients

Borststuk van 14 pond

½ Kopje Mosterd

½ Kopje Cucamonga BBQ Rub

½ Koffie wrijven

16 Hickoryhout

appelsap

Preparation

Verdeel de mosterd aan beide kanten over je borststuk en strooi vervolgens de Cucamonga BBQ Rub en koffierub over het borststuk.

Ga verder met het plaatsen van uw hickoryhout in uw Bradley Smoker.

Plaats uw borststuk in uw Bradley Smoker en rook het gedurende 21 uur op 205ºF (96°C).

Haal na de 21 uur uw borststuk tevoorschijn en bedek hem gedurende 2 uur in een handdoek. Snijd vervolgens het borststuk in stukken en geniet ervan!

Recept van: Marc is op de grill

Hickory
 Hout

Hickory-bisquetten voor Bradley-rokers

De sterke en zoete smaak van hickorybisquetten maakt het een van de meest populaire houtsoorten om te roken, en past vooral goed bij gevogelte, rundvlees, varkensvlees, wild, watervogels, noten en kaas.

Shop Now