How to Make Smoked Meatballs

Hoe je gerookt kunt maken Gehaktballetjes



In deze video rookt Joe wat gehaktballetjes en voegt ze toe aan een heerlijke spaghettisaus.

Ingredients

1 pond mager rundergehakt

1 theelepel zout

1 theelepel peper

 Kopje broodkruimels

 kop melk

1 Fijn gesneden ui

1 Groot ei

Voor de saus:

1 eetlepel olie

In blokjes gesneden ui

4 kopjes gesneden champignons

2 eetlepels boter

Tijm

Oregano

28 Oz blikje tomatenblokjes

1 blikje tomatenpuree

 theelepel zout

1 theelepel peper

½ kopje gehakte olijven

½ Knoflook

Water

Wijn is optioneel

Preparation

Voeg in een kom het gehakt, zout, peper, broodkruimels, melk, in blokjes gesneden ui en een ei toe en meng ze grondig met je handen.

Rol het gehaktmengsel met je handen tot een gehaktbal en plaats ze op een rooster.

Schuif uw rek in de roker en verander uw kooktemperatuur naar 290ºF (143°C), kooktijd tot 2 uur, rooktijd tot 2 uur, en voeg 6 hickorybisquetten toe aan je roker.

Terwijl de gehaktballetjes roken, maak je de spaghettisaus klaar. Voeg olie en in blokjes gesneden uien toe aan één pan. Voeg in een aparte pan een half stuk boter toe en voeg 4 kopjes gesneden champignons toe.

Voeg de knoflook toe aan je champignonpan en roer deze rond. Giet vervolgens de pan met de champignons in het tomatenpureemengsel, voeg 2 kopjes water toe en laat het koken. (1 kopje wijn is optioneel)

Vul een grote pan met water en laat het koken, terwijl het kookt, voeg je je spaghetti toe tot het Al Dente is of naar jouw smaak.

Zodra de gehaktballetjes klaar zijn met roken, voeg je ze toe aan je tomatenmix.

Zodra de spaghetti klaar is, doe je je tomatenmix en gehaktballetjes in de spaghetti en geniet ervan!

Recept van: Roken met Joe

Hickory
 Hout

Hickory-bisquetten voor Bradley-rokers

De sterke en zoete smaak van hickorybisquetten maakt het een van de meest populaire houtsoorten om te roken, en past vooral goed bij gevogelte, rundvlees, varkensvlees, wild, watervogels, noten en kaas.

Shop Now