Smoked Cheddar and Jalapeno Scones

Gerookt Cheddar en Jalapeno Scones recept



Deze gerookte cheddar- en jalapeno -scones zijn niet moeilijk te maken. Pas op dat u het beslag niet te veel mengt. De scones zijn klaar wanneer u er net bovenop bruin begint te worden. Het beste wordt meteen geserveerd, maar deze zijn ook erg lekker wanneer ze op kamertemperatuur worden geserveerd.

Ingredients

2 kopjes All-purpose Flour

3 theelepel bakpoeder

½ theelepel zout

½ kopje koude boter - in kleine blokjes gesneden

1 kopje gerookte cheddarkaas - geraspt

½ kopje ingelegde jalapenoplakken - fijngehakt

¾ Kopjes melk

Preparation

Verwarm de oven voor op 400 ° F.

Meng in een kom de bloem, het bakpoeder en het zout.

Voeg de koude boter toe aan de kom en gebruik een blender en snijd de boter door de bloem. Ga door totdat er een kruimelige consistentie ontstaat. Roer de geraspte gerookte cheddarkaas en fijngehakte ingelegde jalapenopepers erdoor.

Giet de melk bij de bloem en roer met je handen of met een bakspatel tot alles gemengd is. Ga voorzichtig te werk en zorg ervoor dat je het beslag niet te veel mengt.

Strooi een beetje bloem op een vlak werkoppervlak. Stort het beslag op het met bloem bestoven werkoppervlak en dep het tot een vierkant van 7 inch. In 4 kwarten snijden. Snijd elk kwart in nog 4 kwarten.

Leg de partjes op een bakplaat bekleed met bakpapier of op een siliconen bakmat.

Bak gedurende 14-16 minuten. De scones moeten aan de bovenkant net bruin beginnen te worden.

Het lekkerst is het direct serveren, maar op kamertemperatuur zijn ze ook erg lekker.

Recept van: Steve Cylka