smoked zucchini rolls

Gerookte ricotta gevuld Courgette Recept



Gemakkelijk, gezond en lekker. Deze drie woorden komen niet zo gemakkelijk samen als ze over een recept praten. Maar probeer gewoon deze ricotta gevulde courgette en je zult het met me eens zijn.

Ingredients

2 middelgrote courgettes

1 kopje ricotta

Schil van één citroen

1 eetlepel verse/droge dille

Zout peper

Preparation

Schaaf de courgette in de lengte in plakjes met een mandoline of (als je, zoals ik, geen mandoline hebt vanwege een ongelukkig incident met een zware pan en een gootsteen vol borden) met een dunschiller.

Meng ricotta, citroenschil, dille en S&P.

Vorm met twee lepels (of gewoon je handen) een balletje van het ricottamengsel en plaats dit op het ene uiteinde van een courgettereep.

Wikkel het bolletje ricottamengsel in de lengte van de courgettestrook.

Spies met een prikker als de rol niet opgerold blijft.

Plaats de broodjes met de voorkant naar boven op een aluminium bakplaat (wat betekent dat, vanuit jouw perspectief, de vulling zich in het midden bevindt en de courgette rond de omtrek)

Rookrolletjes gedurende één uur bij 200°F met hickorybisquetten.

Haal het uit de roker en serveer warm of op kamertemperatuur.

GENIETEN

Door Lena Clayton

Hickory
 Hout

Hickory-bisquetten voor Bradley-rokers

De sterke en zoete smaak van hickorybisquetten maakt het een van de meest populaire houtsoorten om te roken, en past vooral goed bij gevogelte, rundvlees, varkensvlees, wild, watervogels, noten en kaas.

Shop Now