Boston Baked Beans

Gerookte snoep in Boston-stijl-"ized" Gebakken bonen Recept



Jarenlang gebruik ik om Boston gebakken bonen op de harde manier te maken. Je weet wat ik bedoel. Door de gedroogde bonen gaan op zoek naar kleine stenen en slechte bonen. Toen was er dat 's nachts weken enz ..

Op een dag kwam ik een merk van gebakken bonen tegen waar ik voelde dat ik kon werken. Nu heb ik twee recepten voor dit soort bonen. Een daarvan is een zwaardere niet-gerookte Boston Candy-"ized" boon. De andere is lichter, maar het is 'gerookt'. Het recept hieronder is voor de gerookte/ lichtere boon.

Als u van BBQ -bonen in Texas houdt, zijn deze niet voor u.

Deze boon zal een lichte rooksmaak hebben. Een beetje als een lief klein accent. Jaren geleden maakte ik 50 gallons voor een externe bruiloft. Er was geen goede gallon over om mee naar huis te nemen.

Genieten!
Oud

Ingredients

1 kopje verpakte donkerbruine suiker

6 oz melasse

4 Oz ahornsiroop – amber

56 Oz bush oude stijl originele gebakken bonen

1 eetl gele mosterd

2 theelepel droge mosterd

1 pond kwaliteitsspek

1 Goede maat ui. Geel of wit - GEEN ZOETE Ui

Preparation

Neem ongeveer 60% van het pond spek samen met de gepelde ui en snij in 6 stukken.

Plaats ze in je roker en rook met Maple gedurende 2 uur. Boxtemperatuur 225°F.

Snijd het gerookte spek en de ui in hapklare stukken.

Voeg alle andere ingrediënten toe.

Meng totdat je zeker weet dat de bruine suiker volledig is opgelost en de kleur uniform is.

Neem het overgebleven (niet-gerookte) spek en bedek de bovenkant van de bonen.

Plaats in een voorverwarmde oven van 350 ° F. Bak 1 op 1½ uur.

Roer je bonen. Meng ze goed. Dit is waar je het kunt verliezen door de bonen te gaar te koken. Er is niets erger dan een uitgedroogde boon met snoepjes te hebben.

Roer elke 15 minuten de bonen opnieuw door, maar je gaat ook elke 15 minuten de saus “testen”:

Verwijder een deel van de saus en plaats deze in een glazen kom, zodat deze kan afkoelen.

Verdeel het over de zijkanten van de kom, draai de kom op zijn kant en als de saus niet naar beneden loopt, zijn je bonen klaar.

Esdoorn
 Hout

Esdoornbisquetten voor Bradley-rokers

Met een licht rokerige, zoete en subtiele smaak zijn Maple Bisquettes perfect voor het roken van kalkoenen en voor het verbeteren van de smaak van gevogelte en wildvogels.

Shop Now