Artichoke hearts on smoker racks

Gerookt Artisjokken Recept



Deze rokerige artisjokken zijn op zichzelf geweldig, of met een beetje kruid Mayo. Ze passen ook goed bij varkensvlees.

Ingredients

Ongeveer 12-15 hele artisjokharten uit blik

2 eetlepels je favoriete kruiden (ik gebruikte Cajun-mix met wat toegevoegde cayennepeper voor wat meer pit!)

Bradley Smoker Hickory Bisquetten

Preparation

Prep smoker voor koud roken met Hickory bisquetten.

Snijd de artisjokharten doormidden.

Voeg de gewenste kruidenmix toe of gewoon wat zout en peper.

Verdeel de artisjokken gelijkmatig over een rookrek, of plaats ze op een Magic Mat op het rek.

Koud roken gedurende 2 uur.

Hickory
 Hout

Hickory-bisquetten voor Bradley-rokers

De sterke en zoete smaak van hickorybisquetten maakt het een van de meest populaire houtsoorten om te roken, en past vooral goed bij gevogelte, rundvlees, varkensvlees, wild, watervogels, noten en kaas.

Shop Now