Jalapeño Poppers with Salmon

Jalapeño poppers met Zalm



Laat het feest beginnen met deze smakelijke kleine poppers in een mum van tijd! Je kunt de zaden achterlaten of eruit halen. Het hangt allemaal af van hoe je de hitte leuk vindt!

Ingredients

1 pakje Roomkaas (8oz)

2 el fijngehakte bieslook + 1 el extra voor garnering

1/2 kopje extra oude witte cheddarkaas

1/2 lbs (8oz of 1 kop) fijngehakte wilde rode zalm – Bewaar een paar kleine stukjes voor toppings

10 Jalapeño, gehalveerd en schoongemaakt (draag daarvoor handschoenen)

Preparation

Verwarm je Bradley Smoker voor op 320 F (160C) en gebruik hiervoor wat Ginger Sesame Pucks. Meng in een kom roomkaas, bieslook, oude witte cheddar en gehakte zalm. Goed mengen!

Snijd de jalapeños uit, hol ze uit en leg ze op een bekleed rek. Vul de jalapeños en spreid ze uit op het rooster, zodat ze elkaar niet raken.

Plaats in de roker en laat 40 minuten draaien. Controleer na 30 minuten of ze niet te gaar zijn.

Haal uit de roker en bedek met de gereserveerde zalm. Laat het 2-4 minuten onder de grill in de oven staan om het op te kleuren, of neem een fakkel en schroei de bovenkant van de poppers dicht en kleur ook de gerookte zalm!!!

Eenmaal klaar, haal het uit de oven en garneer met bieslook!

Recept van: Cory Walby - Testkeuken op zaterdagavond

Gember
Sesam

Gember-Sesambisquetten voor Bradley-rokers

Onze sesam-, gember- en mesquitebisquetten voegen een krachtige smaak toe de volgende keer dat u rundvlees, groente, eend of lamsvlees bereidt.

Shop Now