Smoked Peach Cobbler Recipe

Gerookt Perzikschoenmaker Recept



Rookt de meest verrukkelijke perziken, de gemakkelijke manier. Als je nog nooit Peach Cobblers hebt gerookt, weet je niet wat je mist!

Ingredients

6 perziken

1 kopje geraspte kokosnoot

1 kopje havermeel

⅔ Kopje amandelmeel

⅛ theelepel zuiveringszout

1 theelepel bakpoeder

1 theelepel vanille

¼ kopje boter

¼ kopje honing

2 eieren

bruine suiker

Preparation

Halveer de perziken en ontpit ze.

Leg de perziken op drie roosters en rook ze op 25ºC met jouw favoriete bisquette smaak. Door de perziken op aparte roosters te leggen, kun je variëren met de rooktijden en zo bepalen hoe rokerig je ze lekker vindt. Laat het eerste rek 30 minuten in de roker staan. Het tweede rek voor een uur. En de derde gedurende een volledig uur en 40 minuten.

Maak de schoenmaker door eerst de boter en de honing samen te smelten. Voeg in een aparte kom de droge ingrediënten toe en meng grondig. Meng vervolgens het mengsel van eieren, vanille en boter en honing erdoor.

Verwijder de gerookte perziken en voeg 1 eetlepel schoendeeg toe aan het gebied waar de perzikpitten zaten. Bestrooi met bruine suiker.

Doe alle perziken met schoenmakerstopping terug in de roker gedurende 75-90 minuten op 320 ºC – deze keer geen rook.

Serveer met ijs.

Recept van: Roken met Joe