Smoked Bourbon Ice Cream

Gerookt Bourbonijs Recept



Ik heb een geweldig idee! Gerookt Bourbon Ice Cream Recept! Ik weet wat je denkt: "Puddles of Sooty Cream in de bodem van mijn roker ... geweldig idee ...", maar hoor me. Het is ongelooflijk lekker!

Ingredients

1 ¼ kopjes zware room

8 Eidooiers

¾ kopje bruine suiker

½ kopje volle melk

2 eetlepels bourbon

2 theelepel vanille

1 theelepel zout

Preparation

Koud roken ¾ kopje slagroom met hickorybisquetten voor 1½ uur. Rook de room in een wegwerpbare aluminium bakvorm die in een grotere bakvorm gevuld met ijs is geplaatst, om de room op een koele, veilige temperatuur te houden

Haal de room uit de roker en laat afkoelen in een afgesloten bakje in de koelkast.

Combineer gerookte room met verse room naar smaak, tot je 2 kopjes room hebt (ik heb voor dit recept uiteindelijk ¾ kopje gerookte room en 1 ¼ kopje verse room gebruikt)

Klop de dooiers en de suiker samen in een pan, voeg dan de room en de melk toe en meng.

Verwarm op laag medium tot de vla een temperatuur van 170 ° F bereikt, onder regelmatig roeren.

Geen behoefte aan een ijsmachine

Haal van het vuur, roer de bourbon, vanille en zout erdoor.

Zeef de custard en afgedekt in de koelkast tot de temperatuur lager is dan 45°F, bij voorkeur een nacht.

Voeg custard toe aan uw ijsmachine (volg de instructies van uw ijsmachine).

Als u geen ijsmachine heeft, kunt u de koude vla eenvoudigweg in een bakje in de vriezer doen en elke 30-60 minuten krachtig roeren om een vergelijkbare consistentie te verkrijgen.