Pumpkin Bread Pudding

Gerookt Pompoenbroodpudding Recept



Een klassieke opnieuw uitgevonden! Je kunt je niet voorstellen hoe goed dit dessert is. Het is geweldig als je het warm of koud serveert met karamelsaus en poedersuiker.

Ingredients

1 Krokant witbrood, in blokjes

1½ kopjes melk

1 kopje pompoenpuree

¼ kopje ahornsiroop

¼ kopje bruine suiker

1 ei

2 theelepel vanille-extract

1½ theelepel kaneel

½ theelepel gember

½ theelepel nootmuskaat

¼ theelepel piment

⅛ theelepel gemalen kruidnagel

¼ theelepel zout

Bradley Smaakbisquetten – Appel

Voor garnering (optioneel):

Karamel saus

Banketbakkerssuiker

Preparation

Snijd het brood in kleine stukjes en doe het in een grote kom.

Meng alle ingrediënten behalve het brood door elkaar.

Giet het beslag over het brood.

Laat 5-10 minuten staan terwijl de vloeistof door het brood wordt opgenomen.

Verwarm de roker voor op 250 ° F met appelsmaakbisquetten.

Verdeel over 4 kleine keramische schaaltjes en rook gedurende 40 minuten tot een uur, of totdat een tandenstoker die je in het midden steekt er schoon uitkomt.

Haal het uit de roker en serveer met karamelsaus en poedersuiker (optioneel).

Recept van: Lena Clayton