Step Up Your Food Smoking Game with the Original Bradley Smoker

Stap je rookspel op eten met de Originele Bradley -roker

Posted on: October 04, 2023



Stap je rookspel op eten met de originele Bradley -roker door onze gespecialiseerde technologie te ervaren. Deze rookmethode biedt extra veelzijdigheid en controle die resulteert in een nauwkeurige kook- en consistente rooksmaak.

Verbeter uw voedselrookspel met de originele Bradley-roker en ervaar onze gespecialiseerde technologie. Deze rookmethode biedt extra veelzijdigheid en controle, wat resulteert in nauwkeurig koken en een consistente rooksmaak.

De Bradley originele roker Dankzij nauwkeurige temperatuurregeling en automatische brandstoftoevoer hoeft u niet meer te raden bij het roken. Hierdoor kan het apparaat tot 8 uur lang roken zonder bijvullen.

De originele smoker is thermostatisch geregeld en presteert zowel bij warme als bij koude rook. Rook ontstaat door het verbranden van houtschijven die door een gecontroleerd mechanisme met de unit worden gecombineerd. Je krijgt zo veel of zo weinig rook als je wilt. U hoeft geen vuur meer te onderhouden. Als het eenmaal is ingesteld, kun je het zelfs vergeten totdat het tijd is om te smullen!

Functies

In een oogopslag

Hier zijn de specificaties in één oogopslag:

  • Geïsoleerd RVS interieur
  • 76L of 108L interne rookruimte
  • Kookelement van 500 watt en rookelement van 125 watt
  • Een automatisch toevoersysteem voor houtbisquetten
  • Automatische rookgenerator, tot 8 uur lang zonder bijvullen
  • Eenvoudig te gebruiken temperatuurregelaars
  • Aparte generator- en ovenbranders
  • Verkrijgbaar met 4 en 6 verstelbare rekken
  • Kan zowel warm als koud roken, evenals geroosterd en droog voedsel
  • 1 jaar garantie vanaf de aankoopdatum

Bradley Original Smoker, verkrijgbaar in de maten 4 racks en 6 racks

In detail

Deze originele Bradley Smoker rookt automatisch bij temperaturen tot 138°C (280°F). Hij laadt zichzelf op met één bisquette per 20 minuten. De gearomatiseerde bisquette geeft continu rook af en dooft automatisch.

De met schuim geïsoleerde dubbelwandige kast heeft een ingebouwde thermometer en is voorzien van 4 of 6 ruime roestvrijstalen rekken. De kastverwarmingselementen en rookgenererende elementen worden onafhankelijk aangestuurd. Het interne kookoppervlak van 2,68 m². ft (4-rack) en 3,81 m². ft (6-Rack) en is volledig elektrisch.

Waarvoor gebruik je de Original Smoker?

Bradley's Original Smoker is perfect voor het roken van runderborst, varkensschouders en ribben. Het vermogen om een veelzijdige roker te zijn, geeft je de mogelijkheid om voedsel te roken met koude (met adapter voor koude rook) of heet roken. Het resultaat is dat het de perfecte omgeving creëert voor langzaam braden op lage temperatuur.

De roker heeft een duurzame stalen buitenkant met een stevige poederepoxy-afwerking en een gepolijste roestvrijstalen binnenkant voor jarenlang toprookplezier.

Naast barbecueën kunt u met uw Bradley Smoker ook vis koud roken, zoals duivels lekkere gerookte zalm. Je kunt het ook als voedseldroger gebruiken geweldig schokkerig of gedroogd fruit. Vooral na de vis moet je hem goed schoonmaken, maar door de roestvrijstalen binnenkant is dat vrij eenvoudig.

Laatste gedachten

Met een beetje kennis en ervaring over hoe het proces werkt, zou je moeten experimenteren met nieuwe smaken en recepten met de Bradley-roker.

Koop uw eigen Bradley Original Smoker op onze website om vandaag nog te beginnen met het roken van je favoriete recepten!

Veel rookplezier!