5 Grilled Recipes To Try This Summer

5 Grilled Recipes To Try This Summer

Posted on: January 10, 2023



It’s time to fire up your grill and satisfy your sweet tooth. Nothing does that better than a warm, fruit-filled grilled dessert, topped with ice cream!

Het is tijd om uw grill aan te steken en uw zoetekauw te bevredigen. Niets doet dat beter dan een warm, met fruit gevuld gegrild dessert, gegarneerd met ijs!

Hier zijn vijf van de beste gegrilde desserts die je deze zomer kunt proberen. Ze zijn gemakkelijk te maken en leuk om te bereiden met vrienden en familie van alle leeftijden.

Gegrilde Pondcake Met Kersencompote

Een van de beste dingen die je met pondcake kunt doen, is hem in stukken snijden en op de grill gooien. Hierdoor heb je een dun, krokant laagje aan de buitenkant en een zachte, warme cake aan de binnenkant. Gegarneerd met een mengsel van verse kersencompote en een klodder slagroom, je bent in de hemel. Je zult er niet genoeg van kunnen maken.

Het is niet nodig om in de hitte van de zomer je eigen cake te bakken. Haal er gewoon een op bij de plaatselijke winkel. Bekijk het recept voor kersencompote hier.

Gegrilde Broodpudding

Je kunt vrijwel alles op de grill bereiden met behulp van een beetje aluminiumfolie. Bovendien smaken sommige dingen gewoon lekkerder. Voor een iets meer vullend dessert, probeer deze gegrilde broodpudding recept van Voedselnetwerk. De bereiding is snel en eenvoudig en het voedt een groep. Als je klaar bent met serveren, gooi je de folie weg en is het opruimen een makkie.

Gegrilde perziken en bessen

Het zal niet lang meer duren voordat de perziken in het seizoen zijn, dus maak een bladwijzer voor deze pagina! Dit recept met gegrilde perziken en bessen combineert vijf ingrediënten en maakt het tot een van de zoetste en hartige gegrilde desserts die je ooit hebt gehad. Halveer de perziken en bedek met bosbessencompote, of een mengsel van verse bosbessen en bruine suiker. Receptdetails worden beschreven hier. Perziken waren nog nooit zo lekker!

Gegrilde bananenboten

Dit recept kan onmogelijk meer een geheim zijn. Elke s'mores-fan heeft hier waarschijnlijk van gehoord of geprobeerd, en met goede reden. Ze zijn leuk om te bereiden, heerlijk en een uitstekende manier om overgebleven kolen te gebruiken. Het bestaat uit het opensnijden van een banaan in de lengte, deze vullen met je favoriete ingrediënten (kaasjeskruid, bruine suiker, chocoladestukjes, Nutella, enz.) en deze in folie wikkelen om over hete kolen te leggen, of in een grill gedurende ongeveer 8 minuten. . Meer details, inclusief voedingsfeiten, zijn te vinden hier.

Gegrilde roodgloeiende appels

Als je gek bent op kaneel, dan is dit recept past helemaal in jouw straatje. Ontkern een appel, vul deze met bruine suiker en gloeiend hete snoepjes, wikkel deze in aluminium en laat hem tijdens het diner grillen (20-30 minuten). Bestrijk met vanille-ijs en serveer in een kom. Ik zal er wat van hebben!

Bradley-roker is een wereldwijd bedrijf dat voedsel rookt, gespecialiseerd in voedselrookproducten, bisquetten en recepten. Bovenstaande afbeeldingen en recepten zijn niet van ons.