Bradley roker Onderschrijvingen

Restaurateur

“Sinds vier jaar gebruik ik de Bradley Smoker dagelijks. Vanaf het eerste moment dat de rookkast in de keuken stond, kon ik niet meer zonder. Als visliefhebber rook ik allerlei soorten vis (bijvoorbeeld een ceviche van kabeljauw, koud gerookt), maar ook groentes (zoals biet en tuinbonen), knoflook en vlees. Daarnaast maak ik geregeld prachtige –uiteraard gerookte- droge worst van biologisch rund voor op de borrelplank. Je gaat er extra creatief door denken en dat maakt de rookkast ontzettend veelzijdig!”

– Machiel de Boer, chef en restaurateur

"Ik gebruik de Bradley Smoker al zes jaar en het heeft onze menu's in de restaurants tot op het punt veranderd dat we zelfs de Beauvoir gerookte zalm in Selfridges Food Hall verkopen. Hoewel we ze commercieel gebruiken voor al onze restaurants, zijn ze een fantastisch ding om thuis te hebben als je een enthousiaste visser, roker of experimentele kok bent, die het thuis in de garage heeft of in de schuur is ingebouwd. "

-Mark Hix, chef en restaurateur

"Het gebruik van de Bradley Smoker geeft ons een extra techniek hoek bij het ontwikkelen van nieuwe recepten. De consistentie van de rook is wat dit product een consistente betrouwbaarheid geeft, wat we nodig hebben vanwege de precieze aard van ons koken. Andere rokers zijn meestal grillig. "

-Nathan Outlaw, chef en restaurateur

"Bij Gortons gebruiken we Bradley Smoker voor een scala aan specialiteit gerechten, vooral wanneer het spel in het seizoen is. In een drukke restaurant keuken bieden ze ons de flexibiliteit om onze eigen gerookte etenswaren met opmerkelijk gemak en efficiëntie te creëren. "

-Peter Gorton, chef-kok en restaurateur

Veld sporters

"Bradley Smoker brengt een nieuwe dimensie aan het kookspel, met smaak en textuur gegarandeerd. Het maakt het spel seizoen langer door ons in staat te stellen de houdbaarheid te verlengen wanneer er een GLUT van in-Season spel beschikbaar is. Een fantastische manier om waarde toe te voegen en een andere eetervaring. "

-Jose Souto, Field sportman en Food Writer (Jose is chef-docent bij London Westminster Kingsway College, waar Bradley-rokers worden gebruikt in de onderwijs keukens.)

Bestel vandaag nog