Bradley Flavour Bisquettes

Summary

De sleutel tot het succes van Bradley Smoker is Bradley Flavour Bisquettes. Om de bisquettes te produceren, zijn de hardhout spaanders samen gebonden met behulp van precieze hoeveelheden, bij gecontroleerde druk en dichtheden. De smaak van de rook wordt bepaald door de verscheidenheid aan hout dat verbrand wordt.

  • Elzen en esdoorn geven een rijke en onderscheidende smaak die vaak wordt gebruikt met zeevruchten hammen en spek.
  • De sterkere en zeer onderscheidende smaken van Mesquite en Hickory worden vaak gebruikt voor het roken van rundvlees en varkensvlees producten zoals varkensvlees schouders en rundvlees brisket.
  • Appel en kersen delen een zoetere, mildere rooksmaak, die veel gebruikt wordt met gevogelte en vlees van vrij wild.
  • Zie het tabblad smaak gids voor meer details over houtsoorten en smaak.
Volledige omschrijving

De sleutel tot het succes van Bradley-rokers is Bradley Flavour Bisquettes. Om de bisquettes te produceren, zijn de hardhout spaanders samen gebonden met behulp van precieze hoeveelheden, bij gecontroleerde druk en dichtheden. De smaak van de rook wordt bepaald door de verscheidenheid aan hout dat verbrand wordt.

  • Elzen en esdoorn geven een rijke en onderscheidende smaak die vaak wordt gebruikt met zeevruchten hammen en spek.
  • De sterkere en zeer onderscheidende smaken van Mesquite en Hickory worden vaak gebruikt voor het roken van rundvlees en varkensvlees producten zoals varkensvlees schouders en rundvlees brisket.
  • Appel en kersen delen een zoetere, mildere rooksmaak, die veel gebruikt wordt met gevogelte en vlees van vrij wild.
  • Zie het tabblad smaak gids voor meer details over houtsoorten en smaak.

Bradley rokers verbrandt een smaak bisquette eens in de 20 minuten, het produceren van een schone rooksmaak. Zoals elk wordt verbrand, wordt het zachtjes van het brander-element geduwd door de volgende bisquette, die in de pot van water moet worden gedoofd. De cyclus gaat door zolang de roker is geladen met bisquettes.

Wanneer hout brandt, wordt de rooksmaak geproduceerd in de eerste minuten van de verbranding. Zodra het hout voldoende warmte genereert om op zichzelf te blijven branden, levert het hoge temperaturen, zuren, harsen en gassen. Deze zullen de smaak en het uiterlijk van gerookt voedsel verstoren. Wanneer hout in dit stadium brandt, is er geen controle over de bereidingscondities. Met Bradley Flavour Bisquettes wordt het giswerk geëlimineerd.

Niet alleen doen Bradley Flavour Bisquettes ongewenste hitte elimineren, rook geproduceerd de Bradley Way is vier keer schoner dan rook geproduceerd door identieke losse chips verbrand in een Fry-pan of Burn-box.

De Bradley Smoker verbruikt bisquetten met een snelheid van ongeveer elke 20 minuten. De bedrijfskosten van de roker zijn dus minder dan een pond (£ GBP = 1,2 euro) per uur.

Samenstelling

Bradley Flavour Bisquettes worden gemaakt van de natuurlijke hardhout zonder additieven. Uit tests van het British Columbia Institute of Technology is gebleken dat Bradley Flavour Bisquettes vier keer schoner rook produceren dan rook die geproduceerd wordt door identieke spaanders verbrand in een koekenpan of brandwerende bak.

  • 99,98% natuurlijke hardhout of fruitwoods
  • 0,02% collageen – een natuurlijke stof die als bindmiddel wordt gebruikt
Oorsprong

De EU-Houtverordening verplicht de vennootschappen die legaal in hout handelen, de nodige zorgvuldigheid te betrachten indien zij hout of op hout gebaseerde producten in de EU verhandelen. De verordeningen zijn bedoeld om illegale houtkap praktijken te voorkomen. Alle Bradley Bisquettes zijn onderworpen aan dit proces van due diligence dat wordt uitgevoerd door de Europese distributeur in samenwerking met de fabrikant.

Organische status

Sommige klanten vroegen naar de organische status van Bradley Bisquettes. De vraag is gesteld aan de vereniging van de bodem, die zich tot arbitrage over dergelijke zaken verneemt. We zijn ervan verzekerd dat de bisquetten wel aan de eis voldoen, hoewel we geen formele certificering hebben. Klanten kunnen met vertrouwen naar de bodem vereniging verwijzen, zodat de bisquette aan hun eisen zal voldoen.

Smaakoverzicht

Product Codes
Smaak 24 PACK 48 PACK 120 PACK
Alder BTAL24 BTAL48 BTAL120
Apple BTAP24 BTAP48 BTAP120
Cherry BTCH24 BTCH48 BTCH120
Hickory BTHC24 BTHC48 BTHC120
Jim Beam BTJB24 BTJB48 BTJB120
Maple BTMP24 BTMP48 BTMP120
Mesquite BTMQ24 BTMQ48 BTMQ120
Oak BTOK24 BTOK48 BTOK120
Pacifische mix BTPB24 BTPB48 BTPB120
Pecan BTPC24 BTPC48 BTPC120
Whiskey Oak BTWOSE24 BTWOSE48 BTWOSE120
Speciale Blend BTSB24 BTSB48 BTSB120
Sage BTSG24 BTSG48
Bier BTBR24 BTBR48
Chilli komijn BTCC24 BTCC48
Hunter’s Blend BTHB24 BTHB48
Caribische mix BTCB24 BTCB48
Vijf smaak variëteit Pack BTFV120

Standaard Bisquettes

Alder Blend Bisquettes

Appel Blend Bisquettes

Kersen Blend Bisquettes

Hickory Blend Bisquettes

Jim Beam Bisquettes

Bisquettes van Maple Blend

Mesquite Blend Bisquettes

Eiken mix Bisquettes

Pacifische mix Bisquettes

Mix van pecaanse Bisquettes

Speciale mix Bisquettes

Whisky eiken Bisquettes

Premium Bisquettes

Bradley Premium Bisquettes zijn verkrijgbaar in 24 & 48 packs

Bier Bisquettes

Caribische mix Bisquettes

Chilli cumin Bisquettes

Gember sesam Bisquettes

Hunter's Blend Bisquettes

Sage mix Bisquettes

Bestel vandaag nog