Smoked Frittata Peameal Breakfast Sliders

Gerookt frittata peameseal Ontbijt Sliders Recept



Recept door Chef Ted Reader

Kan er echt het perfecte ontbijtbroodje zijn? We denken van wel. Chef Ted Reader's Breakfast Slider Recept bestaat uit gerookte frittata, gerookt peamese bacon (Canadees spek, mensen, wat is niet lief te hebben?) En gerookte druiventomaten.

Probeer deze geweldige ontbijtsandwiches voor brunch volgend weekend ... we kunnen vrijwel garanderen dat er geen restjes zijn.

Kijk hoe chef -kok Ted Reader je leert zijn trucs en tips over het roken van het perfecte bacon ontbijt sandwich op de Bradley -roker.

Ingredients

Gerookte druiventomaten:

1 Pint druiventomaten

Kosjer zout, naar smaak

Bradley Smoker Jerky Rack (als je niet over een van deze rekken beschikt, bekleed dan je huidige rekken met een beetje aluminiumfolie zodat de druiventomaten niet door de ruimtes op het rek vallen)

Peameal met bier en tomaat Clam Cocktail-injectie:

1,5 pond gezouten varkenslende zonder bot, peameal bacongebraad van varkensvlees

1 Flesje bier (355 ml)

1 Fles Tomatenschelpencocktail (355 ml)

2 eetlepels Ted's wereldberoemde BBQ Bone Dust™ BBQ-kruiden

¼ Bosje verse tijm

½ kopje Ted's wereldberoemde BBQ Crazy Canuck Sticky Chicken en Rib Sauce

1 eetlepel boter

4 Grote Eieren

4 Hamburgerbroodjes

1 Grote rijpe tomaat, in 4 dikke plakken gesneden

1 Middelgrote zoete ui, geschild en in dunne plakjes gesneden

½ kopje van je favoriete barbecuesaus

¼ kopje ahornsiroop

1 Grote, zelfsluitende voedselbewaarzak

Hickory rookstukjes (pellets, stukjes of chunks)

1 injectiespuit

Gerookte Frittata met Oude Cheddar, Gerookte Tomaten en Tijm:

1 Bradley Rookrek

Aluminiumfolie

Antiaanbakspray

6 Extra grote eieren

2 kopjes geraspte witte cheddarkaas

2 eetlepels verse kruiden (tijm en basilicum), gehakt

1 Kopje knapperig gebakken uien

1 kopje gerookte druiventomaten, in vieren

2-3 Groene uien, gehakt

Preparation

Rooktemperatuur: 240°F

Gerookte druiventomaten:

Installeer de Bradley Smoker volgens de instructies van de fabrikant.

Spoel de druiventomaten af onder koud water.

Plaats de druiventomaten gelijkmatig verdeeld op een schokkerig rek. Bestrooi met koosjer zout.

Plaats het rooster in de roker en rook de druiventomaten gedurende 2-3 uur, totdat de tomaten zacht beginnen te worden en de schil een beetje rimpelig wordt.

Haal het uit de roker en laat het volledig afkoelen.

Gebruik gerookte druiventomaatjes voor rokerige BBQ-sauzen, als garnering voor salades of, in ons geval, voor de gerookte frittata.

Gerookte Peamel met bier en tomaat Clam Cocktail-injectie:

Spoel het geroosterde erwtenspek af onder koud water om de maïsmeelkorst te verwijderen.

Dep droog met keukenpapier.

Plaats het braadstuk in een zelfsluitende voedselbewaarzak. Voeg bier en tomatenschelpcocktail toe en giet 1 kopje van het mengsel af om te bewaren om in het erwtenvlees te injecteren voordat het wordt gerookt. Sluit de zak af en verwijder zoveel mogelijk lucht en masseer zachtjes om goed te mengen. Zet 24 uur in de koelkast en draai tweemaal per dag om een gelijkmatige marinering te garanderen.

Bereid uw roker voor volgens de instructies van de fabrikant en stel de temperatuur in op 240 ° F.

Haal het braadstuk met erwtenspek uit de marinade en gooi de overgebleven marinade weg.

Kruid het erwtenspek rijkelijk gebraden Bone Dust™ BBQ Seasoning en zet opzij.

Zuig het bier/clamato-mengsel op in uw injectiespuit en injecteer het in het braadstuk met erwtenspek. Herhalen.

Plaats het geroosterde erwtenspek op het rookrek in het midden van de roker. Plaats de thermometersonde in het midden van het varkensgebraad en stel de temperatuur in op een interne temperatuur van 160 ° F.

1 ½ uur voordat het erwtenmeel volledig gaar is, bereidt u de frittata.

Gerookte Frittata met Oude Cheddar, Gerookte Tomaten en Tijm:

Wikkel het Bradley Smoker-rek stevig in aluminiumfolie en zorg ervoor dat er geen gaten in de folie zitten. Voor de zekerheid wikkel ik het meestal twee keer in. Spuit de folie royaal in met anti-aanbakspray. Opzij zetten.

Breek in een grote glazen kom 6 eieren en klop tot ze lichtgeklopt zijn. Voeg geraspte kaas, kruiden, groene ui en krokant gebakken uien toe.

Giet het mengsel in de met folie beklede bakplaat. Bestrooi met in vieren gesneden stukjes gerookte druiventomaatjes.

Doe het in de roker en rook ongeveer 1,5 uur tot de frittata gestold is.

Meng ondertussen de barbecuesaus en ahornsiroop. Magnetron in een magnetronbestendige schaal gedurende 30-45 seconden op middelhoog vuur tot het is opgewarmd.

Haal het uit de roker.

Haal de peameel uit de roker.

Toast schuifbroodjes.

Snijd erwtenmeel.

Snij de frittata.

Monteer schuifregelaars.

Besprenkel met barbecuesaus.