Smoked Campfire Coffee Recipe

Gerookt Kampvuur koffie



Als je een koffie -fan bent, al een koude rook doet en wat extra ruimte hebt, probeer dan kozenkoffie te roken.

Ingredients

1 pond medium gebrande Colombiaanse koffie; vers grof gemalen (gebruik meer of minder – de hoeveelheid is aan jou)

Benodigde materialen:

Kaas doek

Preparation

Hiervoor moet u de “koude rookopstelling” gebruiken en de kasttemperatuur onder de 70 graden F houden.

Koud roken voorkomt dat de essentiële oliën uitlekken.

Als je schokkerige racks hebt, gebruik ze dan. Het kleinere rooster ondersteunt het kaasdoek beter dan de reguliere rekken.

Bekleed de bodem van het rek met een paar lagen kaasdoek en verdeel de versgemalen koffie gelijkmatig.

Plaats in de roker en laat 1 – 3 uur roken; afhankelijk van uw specifieke smaak.

Brouw vervolgens zoals u dat gewoonlijk doet.